Diskuse

Odročeno...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

brnl

29. 8. 2009 15:16
Ti právníci a další humanističtí pavzdělanci

kterých je v politice opravdu hodně to je ten pravý důvod proč je ta politika tolik a tolik na zvracení, právníci to jsou hochštapleři z povolání kteří pomocí nechutné demagogie cokoliv otočí někam a když je potřeba tak zase o 180 stupňů na druhou stranu, tohle je totiž jejich obživa kterou oni považují za něco zcela normálního.

Tady se nám např. tímhle způsobem soudruh snaží vsugerovat jaké ty vcelku bezvýznamné a normální poplatky ve zdravotnictví jsou zcela protipávní ee.

Chudák člověk na kterého tohle působí a nechá se tímhle manipulovat tam kam soudruzi potřebují.

0 0
možnosti
JJ

jacobsen

29. 8. 2009 14:41
Všechno je to čakání na Godota, že?

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
C

chochopet

6. 12. 2008 10:32
zemedelci rozumeli zdravotnictvi vzdycky nejlepe

nechapu proc clovek, ktery se oznacuje za stinoveho ministra zemedelstvi, tak najednou je velkym odbornikem na zdravotnictvi, asi proto ze je tam taky "Z";!

o tom ze hejtman by se mel starat zejmena o regionalni politiku a nesnazit se procpavat tam kam vubec nepatri neni treba vubec mluvit 

0 0
možnosti
MN

irxx

19. 4. 2008 10:38
má ty prostoto...

podivuhodné kreativní příspěvky diskutujících mně uvádějí do rozpaků, buď se k tomu článku vyjadřujete pouze jako odpůrci levice za každou cenu, nebo jste se dívali na jiný soud, než já. Nemám nic proti reformě zdravotnictví, nic proti regulacím, ale proti tomu, že tento zákon připravil mamlas, který absolutně nevzal v potaz námitky ministerstev, názory koaličních partnerů to je prostě pravda. Kdyby se tato reforma pořádně nachystala alespooň v rámci odborných připomínek a názorů, vzala ohled na sociální aspekty, nervala se do sněmovny jako veledílo za pět kaček, mohlo to dopadnout dobře. Teď se v tom všichni plácají, socdem má klacek který mít nemusela, a jeden se diví, jaký blábol tento zákon vlastně je. A že to má charakter neústavního postupu? no má! nedivme se, že si to čssd vzala jako zbraň, nic lepšího jí nemohlo potkat než tento paskvil. Premiér by měl Julínka vyhodit, zákon učesat podle připomínek a zbavit se tohoto problému, který jinak bude dál přehazovat voliče doleva.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

18. 4. 2008 12:09
Pane Hašku

Díval jsem se na televizi a musím říci, že pokud je někdo zmatený tak jste to Vy. Vaše jednodušší mysl možná není s to pochopit provázanost nové zdravotní koncepce ale já jsem pochopil že smysl žaloby je pouhé se zviditelnění především politicky. Je smutné že ústavní soud se k těmto praktikám nechal Vámi zmanipulovat. Velice mi udivuje že Vy jako účastník se k tomu vyjadřujete takovýmto nechutným způsobem ještě před vynesením rozsudku.

0 0
možnosti
RV

rosco

18. 4. 2008 12:05
taťulda

Už nic nepiš Hurvajs !

0 0
možnosti
O

ozdoba

18. 4. 2008 12:02
ale pane Hašku...

každému soudnému člověku je přeci jasné, že celé jednání US je jen divadlo, a že v podstatě nemá ústavní důvod, na který by ty poplatky "shodil" ze stolu!!!

je až příslovečné, že vy socani toto nechápete a jediný argument, který uvádíte je, že zákon byl prohlasován v koalici VĚTŠINOU...???? No, proboha, jak ji by měl být v demokracii zákon schálen...????

Víte co, my vás nějaký ten čas, než US zákon schválí, ponecháme ve vaší euforii a naději. A počkáme si na to, co budete psát potom...   Rv:-PRv

0 0
možnosti
UNVK

u nás v kocourkově

18. 4. 2008 11:41
Mí milí občané ...

zásadně říkáme jen to co chcete slyšet ...

0 0
možnosti
L

lupusbigus

18. 4. 2008 11:36
Jen tak dal

Jen tak dal pane poslance. Vsak my volici - spodina spolecnosti vam to ve volbach pekne sectem a podtrhnem. [>-]

0 0
možnosti
KV

karelvesely

18. 4. 2008 11:32
-

Pane Hašku, já jako občan a volič už o Vás a Vaší straně mám jasno dávno. Žádné divadlo v přímém přenosu nepotřebuju....

0 0
možnosti
PCQ

pee choose quintana

18. 4. 2008 11:35
Re: -

ano jasne, my uz preci dopredu vime, jak se budete chovat a proto nepotrebujeme zadne informace. i kdyby se ukazali jako pravdive, ze fanatiku? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1484x
Michal Hašek je hejtmanem Jihomoravského kraje a předsedou Asociace krajů ČR. Od roku 2002 do roku 2009 byl poslancem Parlamentu ČR a od roku 2006 předsedou poslaneckého klubu ČSSD. Mgr. Michal Hašek vystudoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Členem sociální demokracie se stal v roce 1998. V roce 2007 se ujal resortu zemědělství v rámci stínového kabinetu ČSSD.

Seznam rubrik