Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

24. 9. 2010 16:56
No - raději pololži, než sprosté lži

Nemyslíte?

0 0
možnosti

jonok1

24. 9. 2010 15:14
Pane Bože,

to je skutečně průjem:

 "Nechť se do politického suterénu plného marketingu a polopravd plíží sami. Na to doprovodný marš plný ostrých slov z našich úst nepotřebují. Voliči a občané jim zahrají sami. A pak přijde čas pro pravdivou sociální demokracii."

Přečetl si to pan hejtman po sobě?! "...vrahové z Wallstreetu ...". Tady toto se moc neliší.:-)

Ale je potřeba rýpnout, aby ti obyčejní lidi viděli, že my na ně neustále myslíme a bojujeme za ně ze všech našich sil. A až budeme u vesla my, dotáhneme to k zářným zítřkům. Už se těšte! ... viz výše.

0 0
možnosti

irxx

24. 9. 2010 15:25
Re: Pane Bože,

nějaký názor? k věci?....to raději ty průjmy....

0 0
možnosti

Glock Mark VIII.

24. 9. 2010 14:03
poplatky, poplatky, ... zase poplatky

Jak to, že se Vám to téma zdravotnických poplatků ještě nezprotivilo? Za poslední 3 roky o tom tématu sociální demokracie namlela takových slov na tiskovkách, vydala takových tiskových prohlášení, tolikrát s tím ztrácela čas ve Sněmovně a tolikrát porušila zákon proplácením poplatků z krajských kapes, .....

Pro svého voliče se nutně musíte jevit jako banda neschopných lidí, vždyť za takovou marginalitu bojujete bez výsledku 3 roky a nezbývá vám čas na jiné věci.

0 0
možnosti

jardahorak

24. 9. 2010 14:09
Re: poplatky, poplatky, ... zase poplatky

Nemohlo se zprotivit. Protoze je to jedine tema, ktere dnesni CSSD ma.

A pro volice CSSD je to jen dobre. Ma tema, ktere je pro nej jednoduche a snadno uchopitelne. Tridni nepritel, proti nemuz se bojuje je take jasne dan. A je jasne, ze poplatky jsou alfou a omegou vseho deni v CR. Kdyz by byly zruseny, nastane zde raj na zemi. Teda hned pote, co bude jeste zavedena progresivni dan z prijmu FO. ;-)

0 0
možnosti

romualda

24. 9. 2010 13:59
Nečas

Nezapomínejme na slavnou TV debatu, kde Nečas prohlašoval, že žádné poplatky nechtějí a dále také to, jak se z programu ODS stal doslova "nesmyslný letáček". Nemějme krátkou paměť.

0 0
možnosti

falm

24. 9. 2010 12:44
Zkrotit Sociální demokracii

je ještě těžší než křesťanské demokraty. Ti totiž aspoň věčí v Pána Boha a v desatero. Sociální demokracie nevěří v nic jen v líbivou politiku, přes kterou se dostane ke korytu.

Ne nadarmo ji komunisti za totality neměli rádi.

0 0
možnosti

irxx

24. 9. 2010 12:27
čert na koze jede

vážení, nechci jako jiní držkovat a za každou cenu kritizovat, ale spousta z vás ten článek buď nečetla, a nebo pod heslem "kopnout za každou cenu" mastíte své příspěvky. Já tomu co Hašek píše rozumím, a pokud Vám nedochází, že současná vláda dělá vylomeniny, které nemají s jejich předvolebními sliby mnoho společného, tak je to smutné. Jistě i socani si dělali před volbami ze slibů piedestal. Jistě ani oni by nedokázali Paroubkem proklamované stupidity realizovat. Ovšem teď platí jediné, že trojkoalice se shodila na Paroubkovu úroveň. Tak to je, ať už si fandíte komu chcete.

0 0
možnosti

kujda

24. 9. 2010 12:54
Re: čert na koze jede

nevím kdo tu chce kopnout za každou cenu, Nečas řekl, že bude diskutovat po volbách a nic míň a nic víc,  Hašek předpokládal a přebral si to tak že poplatky se zruší nebo sníží (jak taky jinak by si mohl tenkrát myslet něco jiného , když tehdejší guru, řekl že poplatky se zruší) a ono je to nakonec  naopak , nevidím v tom žádný Nečasův obrat, ale naopak snahu socánů podsouvat nám něco  co nebylo řečeno.

0 0
možnosti

bilyhavran

24. 9. 2010 12:14
Tak od Vás to teda sedí

Před posledními krajskými volbami ČSSD na svých plakátech slibovala "Zastavíme zdražování". Krajské volby v JmK (jakožto i ve všech ostatních krajích) ČSSD vyhrála a Vy jste se stal hejtmanem JmK. O dva měsíce po volbách jste společně se svým stranickým kolegou Onderkou upekli, další měsíc poté schválili a za další dva měsíce uvedli v platnost zastavení zdražování v MHD v Brně. Pro ilustraci jste zastavili zdražování základní jízdenky (tedy jízdenky pro obyčejné lidi) z 15 na 22 Kč (pouze něco přes 46 procent). A to měl pan Onderka ještě tu drzost o dalších 6 týdnů později si dát na předvolební plakát k volbám do EP vedle svého obličeje větu "Plníme sliby".

No nic - stydím se za svého hejtmana.

Btw. před týmiž krajskými volbami jste slibovali "Zrušíme poplatky ve zdravotnictí". Námitky že tento svůj slib nemůžet ani v případě vítězství v krajských volbách splnit jste odmítali. A dnes? Ten kdo neplní sliby (nebo spíš ten, kdo slibuje nesplnitelné) je ČSSD.

0 0
možnosti

bilyhavran

24. 9. 2010 12:29
Ještě jedna poznámečka

Pane Hašku, napsal jste: "A pak přijde čas na pravdivou sociální demokracii."

Víte, že bych si moc přál, aby se tato Vaše věta splnila? Jenže s Vámi, panem Onderkou, panem Sobotkou, panem Rathem a většinou (uznávám že jsou i výjimky, ale těch je výrazná menšina) Vašich dalších spolustraníků je tahle Vaše věta jen pouhá utopie. Protože aby sociální demokracie byla pravdivá, museli byste Vy i většina Vašich spolustraníků buď z gruntu změnit svoje chování nebo byste museli odstoupit a mně by nezbylo než doufat, že do vedení sociální demokracie se nedostanou lidé stejného kalibru.

0 0
možnosti

jardahorak

24. 9. 2010 12:03
Obraty....

Kdyz uz jsme u obratu. Uz CSSD poslala 13. duchody jak slibovala? Ne? Jak to? Copak nevyhrala volby? Co vy na to, hejtmane Hasku? :-)

0 0
možnosti

Asenad

25. 9. 2010 21:14
Re: Obraty....

jsi typickej hajzl!!! Pokud víme tak ČSSD se nestala vládní stranou a tím pádem nemá vůbec žádnou realnou šanci prosazovat jednorazový 13 důchod.

0 0
možnosti

karelwesely

24. 9. 2010 11:29
-

Proč vám vadí smetení zákona silou stoosmnáctky? Vy už jste zapomněl na sílu stojedenáctky, která tlačila sněmovnou zákony dokonce proti vůli koaličních partnerů? Vaše drzost opravdu už přesahuje všechny meze. Opravdu si myslíte, že si to nikdo nepamatuje? ;-D;-D

Ale nezoufejte, strejda Joe s Pochem vám karmu naklikají, takže se budete moci chlubit, jak vám obyčejní lidé fandí a stotožňují se s vaším názorem. ;-DR^

0 0
možnosti

Czech-elf

24. 9. 2010 11:23
Kontrola

Po dlouhé době peníze, které jdou přímo do zdravotnictví. Zaplatí je přímo pacient, který potřebuje nebo vyžaduje nějaké ošetření. Tedy ten kdo odebírá službu. Zaplatil by ji tak jako tak, jen je to jaksi mimo vámi budovaný aparát. A to vám nevyhovuje.

Nemyslím si, že vše co současná vláda dělá je perfektní ale oproti vaší postsocialistické je to obrovský pokrok.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1484x
Michal Hašek je hejtmanem Jihomoravského kraje a předsedou Asociace krajů ČR. Od roku 2002 do roku 2009 byl poslancem Parlamentu ČR a od roku 2006 předsedou poslaneckého klubu ČSSD. Mgr. Michal Hašek vystudoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Členem sociální demokracie se stal v roce 1998. V roce 2007 se ujal resortu zemědělství v rámci stínového kabinetu ČSSD.

Seznam rubrik