Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

-Dee-

22. 4. 2010 15:04
Kdože to dělá populismus?

Že zrovna člen ČSSD kritizuje "populismus" někoho jiného, to mne nepřekvapuje. Vždyť již staré známé české přísloví říká, že zloděj křičí "chyťte zloděje".

0 0
možnosti
KN

paffffffka

22. 4. 2010 15:04
To naštve,co?

"Ale každý volič, ať už pravicový, či levicový by měl dobře vážit, zda je

v jeho zájmu povrchní vnímání tváří a líbivých hesel, nebo je v jeho

zájmu, věnovat víc prostoru obsahu toho co chce politik sdělit." - "Uvědomuji si totiž, jakou cenu bude muset v budoucnosti za své mediální

čarování zaplatit. Smutné je, že spolu s ním budeme platit všichni." - "O většině z těchto vábniček musí jejich nositelé už nyní vědět, že jsou

nerealizovatelné." ;-D Skoro to vypadá, že píšete o vaší vlastní oranžové kampani. :-P (a máte tam brutální hrubku - skloňování zájmena "já" je učivem základní školy)

0 0
možnosti
D

da.rock

22. 4. 2010 15:01
Lidé se vždy upnou k nějakému

více či méně sympatickému spasiteli, jako byl dříve Fischer, či po něm Bursík a očekávají, že jen co se dostane do zákonodárného sboru, začnou se dít zázraky. Jenže pak se po nějaké době ukáže, že onen Mesiáš je nemlich úplně stejný, jako ti dinosauři, co už tam seděli před ním a že se zázrak konat nebude. Obávám se, že v tomto případě se stane totéž.

VV je navíc stranou s nejasným programem, který ochotně změní z pravicového na levicový, když bude mít pocit, že levice lidi víc táhne.

0 0
možnosti
P

peena

22. 4. 2010 15:06
Re: Lidé se vždy upnou k nějakému

Myslíte něco podobného jako když ČSSD nejdříve schválila radar v Brdech, aby se později od něj odvrátila nebo jak Rath prosazoval poplatky u lékaře, aby později proti nim bojoval ? Myslíte takové "ochotné změny" ?

0 0
možnosti

vodní želva

22. 4. 2010 14:59
Proč to kritizujete.

Pana Haška oproti mnoha zdejším diskutérům beru jako inteligentního člověka (možná, že i za toto budu nějak slovně napaden a docela nechápu, když tvrdí, že o většině vábniček VV musí jejich nositelé už nyní vědět, že jsou nerealizovatelné, Já ale tvrdím, že má sice částečně pravdu, ale měl by se podívat do svého chlívku, podívat se na vábničky jeho strany. Já si myslím, že naprostá většina jejich vábniček je také nerealizovatelná a jestli je nějak realizovat začnou, tak to potěš. Myslím si, že co se týče jednoduchých slibů, tak v tom nemá ČSSD v této zemi konkurenci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1484x
Michal Hašek je hejtmanem Jihomoravského kraje a předsedou Asociace krajů ČR. Od roku 2002 do roku 2009 byl poslancem Parlamentu ČR a od roku 2006 předsedou poslaneckého klubu ČSSD. Mgr. Michal Hašek vystudoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Členem sociální demokracie se stal v roce 1998. V roce 2007 se ujal resortu zemědělství v rámci stínového kabinetu ČSSD.

Seznam rubrik