Diskuse

Vláda namísto podpory systematicky znepříjemňuje krajům život

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

baranka

2. 5. 2011 14:27
To zvládnete .

A když byli peníze na třicetikorunovej poplatek . :-/

0 0
možnosti
PD

DolevaP

2. 5. 2011 14:13
to pokryje ČEZ, příteli Hašku

... to je přece vaše ekonomické zaklínadlo, ne ? :-P

Macuro, ani neodpovídej ...

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

2. 5. 2011 18:45
Re: to pokryje ČEZ, příteli Hašku

Je zbytečné psát do diskuze.Tu přečte tak maximálně pověřený diskutér Ondřej Macura pod dalšími se svých nicků. Snad jenom to, že lidé, v jejichž čele pan Hašek stojí věří na ježíška a na to, že se dluhy neplatí, on to někdo zaplatí - takzvaně ze společného.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 5. 2011 14:11
"Výpadek" ve státním rozpočtu zde byl. Od samého

počátku. Od převzetí vlády. (To nevíte, pane poslanče????)  Zákon, posuzovaný ÚS se pouze snažil schodek rozpočtu na rok 2011 snížit. Mj. daní z příspěvku na stavební spoření.  S touto úsporou návrh rozpočtu počítal. (To jste při schvalování nevěděl?)  Nyní je zřejmé, že náklady rozpočtu vzrostou o 6 mld.  Co udělá odpovědný ministr financí (a co nikdy nenapadlo pana Sobotku)?  Snaží se udržet rozpočtovaný schodek. Jak?  Snížením výdajů (jinou cestu v běžném roce nemá).  A snížit může pouze výdaje neobligatorní ("nemandatorní").  Jedním z mála takových výdajů jsou příspěvky (na cokoliv).  Takže odpovědný ministr financí sníží ony příspěvky. Osobně bych se nedivil, kdyby opětovně diskutoval příspěvky na spoluúčast.

Vy, pane hejtmane a poslanče, takovou úvahu neumíte udělat?

Nevím jak vy - ale já představu o tom, jak by vypadal stát po "restrukturalizaci" dluhu mám.

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

2. 5. 2011 14:27
Re: "Výpadek" ve státním rozpočtu zde byl. Od samého

A dál se snaží udržet vyrovnaný rozpočet tím, že zruší porodné, sníží příplatky tělesně postiženým, zruší dotace na stravu seniorům  v domovech důchodců, obere všechny sociálně slabší rodiny, zvýší DPH a tím i ceny všeho, není 1 milion ročně na školu nevidomých, tak se zavírá, ale je 21 milionů na trafiku pro Johna, aby náhodou VV tuhle korupční vládu rozpočtové neodpovědnosti nepoložily atd. Vyrovnaný rozpočet neznamená vydávání hyenistických návrhů z dílny  Kalouska a Drábka, ale zamezení úniku peněz do černých děr na ministerstvech  ( jenom za  rok 2006 - 2009 to bylo 274 mld) a zamezení daňových úniků, které jenom za rok 2009 dělaly 14 ml a 120 ml za LTO. A v té době byla také Kalousek ministr financí.:-P

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

2. 5. 2011 14:08
Máte, co jste chtěli.

Když se všichni socdemáčtí hejtmani rozhodli podepsat dlouhodobé smlouvy s ČD místo aby dali přednost transparentnímu výběrovému řízení, nedivte se, že současná vláda nehodlá tyto ekonomické experimenty podporovat a nechá vás, abyste si to vyžrali se všemi důsledky. Vy teď budete muset lidem zdůvodnit, proč peníze na dopravu nejsou.

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

2. 5. 2011 14:11
Re: Máte, co jste chtěli.

Nechtějí asi podepisovat  nějaké další tunely  ve výběrových řízeních, jako to dělá ODS . Potom je víc peněz na soukromých účtech, než na opravu silnic a železničních koridorů.

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

2. 5. 2011 13:30
Pane hejtmane

vy se snad divíte? Vźdyť tím, že máte v krajích hejtmany a v Senátě většinu, jste pokazili ODS a TOP 09 nastolit modrou diktaturu. Ještě horší je, když poukazujete na hyenistické návrhy z dílny Kalouska a Dábka veřejně. To se neodpouští. Tahle korupční vláda rozpočtovéneodpovědnosti si myslela, že když má v PS 118 hlasů, tak může všechno převálcovat. Ale zapomněla, že občané nehlasují v PS a proto  se ukazuje, že 78% občanů si tuhle vládu nepřeje a pokud sama nepodá demisi, tak se bude muset přistoupit ke generální stávce, ke které se už schyluje a tak donutit vládu k demisi.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 5. 2011 14:16
Re: Pane hejtmane

Od kdy rozhodují o sestavení vlády agenturní výzkumy (mimochodem: kolik znáte lidí, kteří byli "šetřeni"?)?

Pan Hašek dělá svou práci dobře:  Nemyslící budou jeho nesmysly papouškovat, budou se rozhořčovat a hlavně - udrží jeho a jeho kolegy v křeslech.

0 0
možnosti
VT

hinny

2. 5. 2011 13:28
socanskej lemp

žádnej socanskej lempl neumí řídit ani firmu natož celý kraj !!Ve středočeském kraji zdejší oranžová vyžírka už raději nechodí mezi lidi aby to neodnesl slušivým límcem po další Mackovce - peníze na rozvoj kraje rozházal jak je socánkům vlastní na nejrůznější úplatky svým voličům nebo svým oranžovým soukmenovcům, ale doprava v kraji je na pokraji kolapsu, silnice jsou už skoro nepoužitelné atd. Ale stále chodí s nataženou chmatáckou prackou a státe = dańový polatníku dej.

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

2. 5. 2011 13:31
Re: socanskej lemp

Svatá prostoto. Další modrý fanantik, co obdivuje korupci, tunely a zlodějny téhle asociální vlády.;-(

0 0
možnosti
A

AAA2

2. 5. 2011 13:20
Oranzady se nestitily zneuzivat krajske

volby ke zcela nesouvisejicim vecem, jako trinacte duchody a ruseni poplatku ve zdravotnictvi, tak at se ted nedivi, ze je vlada nema rada ;-D

0 0
možnosti

debater

2. 5. 2011 13:18
jo jo. hlavně že vy jste

proplácení polplatků u lékaře konzultovali a nechali si to od modrých posvětit. Teď jste státní rozpočet zařízli o 6 miliard a divite se, že na něco nebude. Navíc, ty finance jste měli přislíbeny vládou pana Fischera memorandem, to je asi tak, že budou pokud budou, jestliže jste si sami zařídili, že nebudou, tak prostě nebudou. Běžte se střelit do svých pitomých kedluben. Blbouni.

0 0
možnosti
SC

Sheldon Cooper, PhD

2. 5. 2011 13:08
Od s.Haška to fakt sedí

Ano soudruhu Hašku, někdo kope do krajů, někdo do 8-letých gymnázií. A někdo má doktorát na vesnickém VUMLu, někde na Slovensku. Opravdu důvěryhodná osoba. ;-D Rv

0 0
možnosti
Z

zuzanazuzana

2. 5. 2011 13:07
No co tedy pane Hašku navrhujete?

Zvýšení přímých daní, progresivní zdanění, to dá pár miliard a to je zatraceně málo a co dál? A jen tak mimochodem, kdo to zvýšení daní podle Vás zaplatí? Obyčejní lidé, ti bohatí se na Vás vykašlou.

0 0
možnosti