Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v novém Vašem článku o absencích nějak vypadla diskuse:-)

0 0
možnosti
JA

Na celém článku mne zaujala pouze tato věta:"..že podobný blábol jsem slyšel naposledy, když Věci veřejné slibovaly boj proti korupci." Už tehdy jste jasně věděl, že jste dost silní v kramflecích, aby jste si svoje uháljili, že? VV nemusím, ale z té vaší věty jasně vyplývá, že na zavedené pořádky si šahat nedáme.

1 0
možnosti
AK

Nebyla jsem voličem VV, ale přesto se o ně zajímám. Je zvláštní, že tato malá strana byla záhy poslána ke dnu? Pana Bártu a jeho ženu považuji za jedny z nejslušnějších politiků. To co se stalo s VV bylo uměle vyrobeno z řad ODS a Topky. Bárta jim byl nepohodlný a proto ta kauza Kočí a Škárka. Lidi jsou podplatitelný. Všichni, kdo nepochopili tyto špinavé politické hry jsou naivové. VV měli proti sobě dlouholeté politické turisty, které  podcenili.

5 2
možnosti
PK

Do určité míry souhlas. Ale Víťovi uškodilo i to podávání čočky se sodovkou při otevření jižní části pražského okruhu. Pak uklouzl na čočce zase on jako Jánošík (i když s tím Jurajem je to jen báchorka).

1 0
možnosti
PK

Haška vůbec nemusím, ale jestli stejné či obdobné normy platí v jiných zemích EU, tak to argument je. Asi těžko porazíte řetězce v otevřené ekonomice. Jak nemáte obrovské prachy, stovky nebo tisíce prodejen, kdy můžete přesouvat zboží mezi nimi, zhromadnit nákupy, jeden tvar prodejny neustále rozmnožovat - tak jste "mrtvej Homolka". Je zajímavé, že na rozdíl třeba od Italů jsme si nechali dost potravinového malého maloobchodu vyfouknout Vietnamci. Chápu, že "lepší národy" už nechtějí  kopat kanály, ale dělat maloobchod taky ne?

2 1
možnosti
PJ

P17e42t63r 12J80a71n79s34k23y

17. 2. 2013 15:06

pane hasku jake to je nechodit do prace a brat za to penize?..

5 4
možnosti
LV

Zákon o významné tržní síle, tak jak je postaven, je jen populistickým plácnutím do vody, neboť kde není žalobce, není soudce.

Mluvíte o zkrácení splatnosti faktur a dalších věcech. Ale zjišťoval jste si, jak to chodí v praxi?

Řetězce mají na trhu tak neotřesitelnou pozici, že se nezměnilo nic. Kdo pípne, je bez milosti odstřižen od prakticky jediného distribučního kanálu v ČR. A ČSSD mlčí.

Byla to vaše ČSSD, pane pokrytecký Hašku, která masivní podporou formou daňových prázdnin až na 10 let, aktivní politikou výkupu až vyvlastňování pozemků ve prospěch těchto investorů a dalšími kroky aktivně pomohla prakticky zlikvidovat drobné obchodníky jako alternativu k všemocným řetězcům.

Koukejte chodit do Sněmovny a přestaňte agitovat. Nebo se vzdejte mandátu, Vy notorický flákači. A hlavně přestaňte dělat z lidí hlupáky.

14 0
možnosti
JK

S tím zkrácením splatnosti mne pan Hašek rozesmál ! ;-D  V době vlády ČSSD požadovaly státní orgány splatnost 60 dnů (a ani tu často nedodržely), jinak dodavatel neměl šanci.  :-/

6 0
možnosti
MT

Pane Hašku, nerozumím poslední implikaci, tedy tomu, že zrušení této ochrany českých dodavatelů způsobí větší dovoz potravin z polska. Nemotivuje ale náhodou právě "narovnání" - tedy nekorektně řečeno "vnucení méně výhodných, než dosavadních" podmínek vůči domácím dodavatelům k většímu dovozu těch nejlevnějších potravin z polska a jiných zemí? Historie ukazuje, že tyto zásahy do trhu (i když pro některé účastníky není ideální) znamenají VŽDY zvýšení ceny pro koncového zákazníka. A nejde Vám, tedy ČSSD právě o toho posledního zákazníka? Neměli byste naopak usilovat o to, aby ty nejlevnější produkty byly z ČR a ay podmínky motivovaly jak řetězce, tak zákazníky k výběru právě tohoto zboží? Nerozumím politice ČSSD. Děkuji za vysvětlení

8 0
možnosti
PP

Víte pane Hašku, VV jsou politické mrtvoly. Ale i já mám pochybnosti o tomto vašem zákonu. Nejen Babiš se svým impériem, ale více takových impérií si rozdělilo náš trh a ty "české kvalitní potraviny" v obchodě nenajdete - tak maximálně na trhu a to musíte být velice obezřetný, protože se tam vyskytuje mnoho podvodníků nebo překupníků. A v jednom má Bárta pravdu. Já bydlím v Mostě a dnes se mi i s náklady na pohonné hmoty a čas vyplatí zajet do Německa a nakoupit si tam. Jednak mě nákup vyjde o 20-30% levněji a jednak kvalita potravin je daleko lepší. A mám dost velké podezření, že jednou z věcí, proč jsme dnes bombardováni nekvalitními (a mnohdy zdraví škodlivými) potravinami a spotřebním zbožím z Polska, je i tento zákon z dílny ČSSD.

5 2
možnosti
RH

Jediné, co se VV snaží chránit je jejich existence na politické mapě. Za poslední rok už nedělají nic jiného, než vymýšlejí, jak se zachránit. Zatím z nich vypadlo tohle.. :-/

5 5
možnosti
PK

P65a12v83e23l 59K93u48l19a

17. 2. 2013 18:36

Takto trapně končila i US, už by to chtělo jen navrhnout zákon o legalizaci měkkých drog:-/

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS